Βίντεο από το Gymkhana Grid στον Μαραθώνα!

  • Created By : 2016-11-03 15:37:11
  • Write By: PMParts Team
  • Read 82032 Times
  • Commen:

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Gymkhana Grid, που φιλοξενήθηκε στη χώρα μας, συγκεκριμένα στον Μαραθώνα στις 29 και 30 Οκτωβρίου.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Petter Solberg, o περσινός νικητής RWD Luke Woodham, ο οδηγός Rally cross Reinis Nitiss, ο αστέρας των X-Games Liam Doran και ο ιδρυτής του Gymkhana GRiD Ken Block έγραψαν ιστορία στον Μαραθώνα.

 

Έπειτα από απίστευτες μάχες οι Petter Solberg και Luke Woodham στέφθηκαν νικητές στις κατηγορίες All-Wheel Drive (AWD) και Rear-Wheel Drive (RWD) αντίστοιχα.

 

Η αναμέτρηση της ημέρας έγινε ανάμεσα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Petter Solberg και τον Liam Doran. Οι δύο οδηγοί με Citroen τεράστιας ιπποδύναμης έδωσαν ένα εντυπωσιακό show μέχρι το τέλος, με την διαφορά μόλις στα 1.7 δευτερόλεπτα.

 

Στην κορυφή του βάθρου της κατηγορίας AWD, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Petter Solberg, με το Citroen Xsara WRC και στην πρώτη θέση της κατηγορίας των RWD ο Luke Woodham με ένα Nissan Silvia.

 

Petter Solberg – 1st place AWD – 01:57.750
"Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ήμουν τόσο αγχωμένος για έναν αγώνα. Ήθελα πολύ να κατακτήσω την νίκη. Είναι σαν όνειρο δεν μπορώ να σας περιγράψω το πως αισθάνομαι αυτή την στιγμή, νιώθω ότι κέρδισα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα . Αυτό που με έκανε να νιώσω πίεση ήταν η λάθος εκκίνηση σε μια από τις μάχες. Το Citroen μου δεν έχει launch control και όλα πρέπει να γίνουν χειροκίνητα. Έπρεπε να ρισκάρω, αποφάσισα ότι η μόνη λύση είναι να πατήσω τέρμα το γκάζι. Στον ημιτελικό και τελικό ήμουν πιο συγκρατημένος προσπαθώντας να μην κάνω λάθη και να έχω μια άψογη απόδοση. Ήταν ένα μοναδικό event, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει"

 

Οι Έλληνες και ξένοι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε χιλιάδες θεατές χαρίζοντας τους ένα ανεπανάληπτο θέαμα επιδεξιότητας και ταχύτητας.

Leave a comment